Bestellen met Zorgboodschap

Het concept Zorgboodschap verzorgt én bezorgt uw boodschappen voor eten en drinken, van 1-persoons- tot multiporties en van dieetafleidingen tot medische voeding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw huishoudelijke artikelen, medische disposables, kantoorbenodigdheden, incontinentiemateriaal en professionele schoonmaakmiddelen.

Uw gebruiksgemak staat bij ons voorop. Daarom bieden wij u een overzichtelijke bestelsite met een ruim assortiment.

Bestelstappen


STAP 1
 

Bent u nog geen klant en wilt u ook profiteren van de voordelen van het concept Zorgboodschap? Neem dan contact met ons op via: 071 - 711 43 20.

STAP 2

Op elk niveau en voor elke eindgebruiker kunt u in onze gebruiksvriendelijke webshop eenvoudig bestellingen plaatsen via uw eigen boodschappenlijst (snelbestellijst). Deze kunt u dagelijks of in een keer voor een hele week vooruit verzenden. U kunt ook dagelijks uw winkelwagen vullen vanuit een volledig supermarktassortiment of een herhaal bestelling invoeren. Wilt u een verantwoorde en lekkere maaltijd? Kies dan voor de menu's die zijn samengesteld door onze diëtiste en De Online Chef. U kunt ze per menu vuil, panklaar of koelvers bestellen. U vult het aantal personen in en 'Zorgboodschap' berekent precies hoeveel u nodig heeft. Wel zo makkelijk.

STAP 3 

Wilt u inzicht in uw portemonnee? Dat kan! Middels de proactieve budgetmodule ziet u te allen tijde hoeveel u nog te besteden heeft voor de rest van de maand. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bovendien biedt de besparingstool voor het verzenden van iedere bestelling direct inzicht in goedkopere alternatieven, zodat u met één druk op de knop op die bestelling kan besparen.

STAP 4 

U bent nu klaar om de bestelling te verzenden.